Streaming media - live och on demand

Presentera rörlig bild och ljud med hög prestanda och snabba laddningstider

Vill du veta mer? Ta kontakt med oss

IT-arkitekt

Staffan Grön

1

Hög kapacitet

Oavsett om ni vill sända till några få eller tusentals, till datorer eller mobiler, kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser till hög kvalitet.

2

Stor flexibilitet

Tillsammans med starka partners kan vi erbjuda streaming på flera plattformar och kan anpassa en helhetslösning utifrån era behov.

3

Lång erfarenhet

Vi har jobbat med streaming sedan nittiotalet och har gedigen erfarenhet av att sända både live och on demand.

Vi kan streaming

Crossnet har jobbat med att sända rörlig bild och ljud över internet sedan mitten av nittiotalet. Vi arbetar både med livesändningar och on demand och kan erbjuda er lösningar oavsett om det rör sig om några få eller tusentals tittare.

Live streaming - titta i direktsändning

Att livesända ett sportevent, konsert, konferens, tv-program eller liknande kan skapa en stark trafiktillströmning till er webbplats och ge ett stort mervärde för era besökare. Om ni inte har använt er av livesändningar tidigare behöver ni inte känna någon oro. Vi hjälper er igenom hela processen, alltifrån att komma igång till att få ut er livesändning på webben.

On Demand - titta när du vill

On demand är det naturliga valet när ni vill lägga upp videoklipp eller ljudfiler som ska finnas tillgängliga som streaming media under en längre tid. Ni bygger enkelt upp ett arkiv som besökare har tillgång till dygnet runt och naturligtvis kan ni när ni vill både lägga till och ta bort filer.

Låt oss få berätta mer

Fyll i formuläret så ringer vi upp er för en genomgång av era behov  • Genom att klicka på "Skicka" accepterar du att information som du lämnar ifrån dig hanteras i enlighet med Crossnets integritetspolicy.
Promail Cloud Desktop Managering Webbutveckling för verksamheter med höga ambitioner Projektledning Filserver Online Backup Server hosting Streaming Office 365 GDPR