Vi är Crossnet

Vi är ett team av människor som tillsammans har en bredd av kompetens och erfarenheter. Det vi har gemensamt är vårt driv för att leverera de allra bästa IT-tjänsterna till våra kunder.

Ekonomiansvarig (Föräldraledig)

Stina Armalis

En glädjespridare som i varje läge ger kunden full uppmärksamhet. Finner smarta vägar till bästa lösning i varje ärende.

Researcher

Calle Svenningsson

Utvecklare

Emanuel Alvgard

Lösningsarkitekt

Nicke Holgersson

Operations, Microsoft Certified Specialist

Jonas Haggren

Jonas stora erfarenhet och kunskap gör det mesta ”jätteenkelt”, åtminstone enligt honom själv. Med sitt norrländska lugn driver han många parallella processer. På fritiden sköter han om sina ekologiska odlingar.

Vd | Partner

Lennard Björk

Kontaktskapare med ett engagemang som lätt smittar av sig på andra och leder Crossnet med en tydlig vision och stort driv. Har en förkärlek till goda ostar.

Operations

Ludwig Fangréus

Med fokus på kunden ser Ludwig till att varje ärende hamnar på rätt plats och löses på bästa sätt. På helgen sätter han sig gärna i en båt med fiskespöt i hand.

Utvecklare

Christian Niemeyer

Teamledare Service Team (Tjänstledig)

Samuel Aldén

Operations

Ruben Mattsin

Ruben har en unik kombination av erfarenhet, nyfikenhet, noggrannhet och kundfokus. Han löser varje uppgift med glädje, något som smittar av sig på oss alla.

Lösningsarkitekt | Partner

Staffan Grön

En visionsbärare med stor arbetsglädje och positiv attityd som smittar av sig. Med sin långa erfarenhet i branschen bidrar Staffan med vishet och kunskap i varje möte.

Tekniker Service Team

Marcus Brun

Supporttekniker

Adam Berggren

Supporttekniker

Mattias Mårdenfjord