Vi är Crossnet

Vi är ett team av människor som tillsammans har en bredd av kompetens och erfarenheter. Det vi har gemensamt är vårt driv för att leverera de allra bästa tjänsterna inom Cloud Hosting och Konsulting till våra kunder.

Supporttekniker

Benjamin Brandt

En glädjespridare med mycket humor som bidrar till att skapa en härlig kultur på kontoret. Benjamin sätter alltid kunden i fokus och arbetar ambitiöst och stresståligt med varje uppgift han tar sig för.

Kundtjänst och ekonomi

Stina Rosengren

En glädjespridare som i varje läge ger kunden full uppmärksamhet. Finner smarta vägar till bästa lösning i varje ärende.

COO - Operativ Chef

Erik Jenefeldt

Strategen som har blick för både de viktiga detaljerna och den stora helheten, alltid med kundens bästa i sikte. En team- och projektledare som med stort engagemang bidrar med både energi och struktur.

Researcher

Calle Svenningsson

Driftstekniker, Microsoft Certified Specialist

Jonas Haggren

Jonas stora erfarenhet och kunskap gör det mesta ”jätteenkelt”, åtminstone enligt honom själv. Med sitt norrländska lugn driver han många parallella processer. På fritiden sköter han om sina ekologiska odlingar.

Vd

Lennard Björk

Kontaktskapare med ett engagemang som lätt smittar av sig på andra och leder Crossnet med en tydlig vision och stort driv. Har en förkärlek till goda ostar.

Supporttekniker

Ludwig Fangréus

Med fokus på kunden ser Ludwig till att varje ärende hamnar på rätt plats och löses på bästa sätt. På helgen sätter han sig gärna i en båt med fiskespöt i hand.

Supporttekniker

Samuel Aldén

Försäljningschef

Mattias Rindefors

Har tydligt uppsatta mål som han arbetar med full energi för att nå. Har en blick för att se människor och gläder sig i både det stora och det lilla. Är mån om att kunden ska bli nöjd.

Supporttekniker

Ruben Mattsin

Ruben har en unik kombination av erfarenhet, nyfikenhet, noggrannhet och kundfokus. Han löser varje uppgift med glädje, något som smittar av sig på oss alla.

CTO

Peter Holm

3rd-linetekniker med lång erfarenhet inom IT-branchen som nyligen flyttat över Atlanten för att arbeta för Crossnet.

Supporttekniker

Yunus Sener

En positiv kille med mycket energi som alltid sätter kunden i fokus och med stort engagemang lutar sig in i varje supportärende. Yunus har även ett stort intresse för hälsa och träning.

Ekonomichef

Staffan Grön

En visionsbärare med stor arbetsglädje och positiv attityd som smittar av sig. Med sin långa erfarenhet i branschen bidrar Staffan med vishet och kunskap i varje möte.