Bli en del av Crossnet

Vår personal är vår främsta konkurrenskraft

TEKNIKER - IT OPERATIONS

Vi växer och söker en till medarbetare till vårt Operations Team.

 

OM TJÄNSTEN

Du kommer ta en aktiv roll i vårt Operationsteam där ni tillsammans ansvarar för en hög tillgänglighet på våra tjänster. Utöver uppgifter som underhåll, förvaltning samt driftsättning av nya tjänster kommer du också ha ett större ansvar för utvalda tjänster med fokus på att vi alltid ska kunna erbjuda effektiva och hållbara lösningar med kundens bästa i sikte. Operationsteamet spelar också en viktig roll i samarbetet med övriga organisationen där man aktivt bidrar med kreativitet i så väl planering som genomförande.

 

OM DIG

Du är en lagspelare som verkar för långsiktighet i alla relationer. Du gör det prestigelöst och rakt på sak med ett öppet sinne. Du håller dina löften och låter ärlighet, kunskap och professionalitet vara grunden i allt du gör. Du slår dig inte till ro utan söker alltid förbättring och utveckling. Du är snabbrörlig och lutar dig med engagemang mot nya utmaningar.
Vi ser att du har lång erfarenhet av och mycket god kunskap inom Microsoft Server-miljöer, nätverk och lagringslösningar, samt konfigurering av brandväggar och switchar. Meriterande är goda kunskaper/certifieringar inom DELL, Microsoft Windows Server, Microsoft Exchange Server, Citrix XEN Desktop, VmWare, XEN virtualiseringsmiljöer, Fortigate och Ubiquity.

 

OM OSS

Vi är ett svenskt IT-företag som finns på flera platser i Sverige med huvudkontor i Stockholm. Vi tror på nära relationer med våra kunder och samarbetspartners för att kunna erbjuda de bästa lösningarna. Vi jobbar som ett team och kan stolt erbjuda kvalitativa tjänster inom allt från managering av nätverk och Cloud Hosting till utveckling och projektledning.
Klicka här om du vill du höra mer om vad andra säger om oss.

 

ANSTÄLLNINGSFORM/VILLKOR

Tills vidare-anställning med sex månaders provanställning.
Fast lön enligt överenskommelse.

 

ANSÖKAN

Ansökan med CV och personligt brev skickas till jobb@crossnet.se. Intervjuer sker löpande.
För ytterligare frågor om tjänsten vänligen kontakta oss på 08-50 30 45 00.

Vi är alltid intresserade av nya spännande medarbetare

Crossnet är ett företag fyllt med utvecklingsmöjligheter för dig som arbetar inom IT och ledarskap.

Skicka gärna ditt CV och ett personligt brev till jobb@crossnet.se.