Bli en del av Crossnet

Medarbetarna är vår främsta konkurrenskraft

Vad vi erbjuder

Hos oss får du en möjlighet att bli en del av ett företag som präglas av tillväxt, innovation och utveckling. Som en del av ett team kommer du ha mycket att bidra med och i en uppmuntrande kultur kommer du bli utmanad att växa personligt och professionellt. Du får möjligheten att arbeta tillsammans med våra kunder och partners både i och utanför Sverige samt brett inom organisationen, nära andra, med fokus på att driva arbetet framåt.

 

Om Crossnet

Crossnet AB är ett IT-företag som sedan 1995 levererar drifts- och applikationstjänster med internet som bas till kunder i och utanför Sverige. Vi tror på nära relationer till våra kunder och samarbetspartners för att kunna erbjuda de bästa lösningarna. Crossnet kan stolt erbjuda kvalitativa tjänster inom allt från utveckling och projektledning till hybrida och publika molnlösningar samt övervaknings- och säkerhetstjänster med ständigt fokus på förbättrad kvalitet, effektivitet och upplevelse.

 

Klicka här om du vill du höra mer om vad andra säger om oss.

 

Vem vi söker

Du är en lagspelare som verkar för långsiktighet i alla relationer. Du gör det prestigelöst och rakt på sak med ett öppet sinne. Du håller dina löften och låter ärlighet, kunskap och professionalitet vara grunden i allt du gör. Du slår dig inte till ro utan söker alltid förbättring och utveckling. Du är snabbrörlig och lutar dig med engagemang mot nya utmaningar.

 

Ansökan

Skicka din ansökan till jobb@crossnet.se för att söka tjänsten hos oss. Om du har några frågor gällande tjänsten eller oss, vänligen kontakta oss på +46 (0) 8 50 30 45 00.

Som en del av vårt aktiva mångfaldsarbete så ser vi gärna kvinnliga sökande.

 

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

LEDIGA TJÄNSTER

Account-manager

IT-tekniker till service teamet

Fullstacksutvecklare – ”the sky is the limit”

Vi är alltid intresserade av nya spännande medarbetare

Crossnet är ett företag fyllt med utvecklingsmöjligheter för dig som arbetar inom IT och ledarskap.

Skicka gärna ditt CV och ett personligt brev till jobb@crossnet.se.