Microsoft Hosted Exchange

Maximerad tillgänglighet med e-post, kalender och kontakter i molnet. Synkas till mobiler, surfplattor och datorer.

Vill du veta mer? Ta kontakt med oss

Säljavdelningen

1

Hosted Exchange

E-post för företag som prioriterar säkerhet, tillgänglighet och mobilitet.

2

24-7-365 drift i Sverige

Drift och säkerhetskopiering i säkerhetsklassade serverhallar i Sverige. Dygnet runt-jour för stabil drift utan avbrott.

3

Ambitiös support

Supportteam med ambitionen att hjälpa snabbt och effektivt.

"Vi rekommenderar Promail till andra restauranger"

McDonald's Hvidovre

"Vi har blivit mycket effektivare"

G-Tre Säkerhetsteknik

"Vi har inte haft en enda driftstörning"

GVK

Fördelar med Promail från Crossnet

Flexibelt, betala per användare och månad Driftas på Microsoft Hosted Exchange 2010 Drift i Sverige Daglig backup Spam- och virusskydd i världsklass Fri support

Välj plan

Tre konkurrenskraftiga och generösa paket. Välj det som passar er bäst eller ring oss för rådgivning.

Swipe

Bas

Standard

Premium

Lagringsutrymme per konto Standardkontot på 10 GB är ofta tillräckligt för en ”vanlig” användare. 1 GB 10 GB 25 GB
Microsoft Hosted Exchange Server 2010 Microsoft Hosted Exchange Server 2010 är den senaste Exchange-plattformen med mängder av nya funktioner, större möjligheter och bättre prestanda. Genom att alltid använda den senaste tekniken med de senaste uppdateringarna blir våra tjänster säkrare, stabilare och ger våra kunder en bättre upplevelse, varje dag.
Säker drift i Sverige Crossnet driftar hela sin e-postplattform, inklusive spam- och virusskydd, i toppsäkra serverhallar i Sverige. Detta innebär att er e-post ligger i tryggt förvar och inte påverkas av t ex amerikansk övervakningspolitik.
Världsledande spam- och virusskydd Staysecure, ett av världens främsta spam- och viruskydd, ingår i ProMail. Därmed slipper ni spam och kan fokusera på er kärnverksamhet.
Daglig backup All data på ProMail säkerhetskopieras och lagras säkert i minst 30 dagar. I Outlook 2010 finns dessutom funktion för att själv kunna återskapa raderade e-postmeddelanden.
Kontrollpanel för enkel adminstration Som kund hos Crossnet får ni tillgång till en kontrollpanel när ni enkelt och säkert skapar nya och ändrar befintliga e-postkonton.
Fri support Vid frågor om hur tjänsten fungerar, om du stöter på problem eller har tekniska funderingar är ni välkomna att höra av er till vår support per e-post eller telefon.
Synk med iPhone, Android, Windows Phone, m.fl. Tack vare Hosted Exchange 2010 kan ProMail enkelt synkas med smarta mobiler. Din e-post, kalendrar och kontakter är alltid helt synkroniserade. Endast e-post
Synk med Outlook Till Outlook (och vissa andra e-postklienter) kan ProMail Standard och ProMail Premium synka e-post, kalender, kontakter, anteckningar och uppgiftslistor. Med ProMail Bas synkas endast e-post (via IMAP). Endast e-post
Delade mappar, kalendrar och kontakter Dela mappar, kalendrar och kontaktlistor med kollegor.  
 
Outlook-licens Vid köp av ProMail Premium ingår senaste versionen av Outlook för Windows och Mac OSX (fn 2013/2011). Det gör att alla era användare har tillgång till de senaste funktionerna i ProMail. Microsoft har en begränsning vad gäller Mac-datorer som innebär att den Outlook-licens som ingår i Hosted Exchange inte går att kombinera med andra versioner av Office-paketet.  
 
 
 

Låt oss få berätta mer

Fyll i formuläret så ringer vi upp er för en genomgång av era behov  • Genom att klicka på "Skicka" accepterar du att information som du lämnar ifrån dig hanteras i enlighet med Crossnets integritetspolicy.
Promail Cloud Desktop Managering Webbutveckling för verksamheter med höga ambitioner Projektledning Filserver Online Backup Server hosting Streaming Office 365 GDPR