OM OSS

Crossnet är ett svenskt IT-företag med huvudkontor i Stockholm. Vi tror på nära relationer med våra kunder och samarbetspartners för att kunna erbjuda de bästa IT-lösningarna.

20 års erfarenhet

Crossnet grundades 1995 och har tjugo år senare mer än 1600 kunder, däribland både välrenommerade företag, statliga myndigheter, kyrkor och ideella organisationer. Vi har överlevt både IT-bubblan och finanskriser och har över tid förändrats, vuxit och renodlats till ett bolag som idag hjälper våra kunder genom outsourcing av sina IT-behov.

Relationer framför allt

Vi är oerhört stolta över vår personal. Tillsammans är vi ett starkt team som har riktigt roligt tillsammans och som älskar att hjälpa våra kunder. Humankapitalet är vår största konkurrensfördel och vi är därför oerhört noggranna med att rekrytera rätt personal och att utmana våra medarbetare till att hela tiden utvecklas i sina ansvarsområden.

Läs mer om våra medarbetare

Cloud Hosting och Konsulting

Vi kan erbjuda en helhetslösning som möter era IT-behov. Våra tjänster handlar om Cloud Hosting och Konsulting, där det handlar om att skapa en IT-miljö som gör er mer effektiva, mobila och rustade för framtiden.

Läs mer om Cloud Hosting | Läs mer om Konsulting

Vi på Crossnet har Sveriges viktigaste kunder

Kontakta oss!

Vill ni veta mer om Crossnet? Kom gärna förbi vårt kontor i Hammarby Sjöstad så tar vi en kopp kaffe och ett kort samtal om era IT-behov och de möjligheter som ett samarbete skulle kunna innebära.

Crossnets ledningsgrupp består av Lennard Björk och Staffan Grön.

Vd | Partner

Lennard Björk

Lösningsarkitekt | Partner

Staffan Grön

Ekonomiansvarig (Föräldraledig)

Stina Armalis