Server Hosting i Sverige

Fullt ansvar för er drift, dygnet runt

Vill du veta mer? Ta kontakt med oss

IT-arkitekt

Staffan Grön

1

Lång erfarenhet

Vi har bred erfarenhet. Crossnet har arbetat med managed hosting sedan mitten av 90-talet.

2

Säker drift i Sverige

Våra servrar finns belägna i två moderna serverhallar som innebär en mycket säker driftsmiljö.

3

Hög flexibilitet

Med fler än 1600 kunder vet vi att varje kund har unika behov. Välkommen till en flexibel IT-leverantör.

Flexibel Server Hosting från Crossnet

Välj den typ av server hosting som passar era behov.

Virtuell Server

Med virtuell server får ni exakt den serverkonfiguration ni önskar för stunden. Ni kan när som helst välja att ändra kapacitet och prestanda utifrån ert behov och betalar bara utifrån er aktuella konfiguration. Skalbarhet, flexibilitet och prisvärde är starka fördelar med en VPS hosting. Tack vare partnerskap med marknadsledande aktörer kan vi erbjuda virtuella serverplattformar i världsklass.

Dedikerad server

Med dedikerad server har ni en helt egen fysisk server i vår säkra driftsmiljö. Vi säkerställer att servern alltid fungerar och har uppkoppling mot internet. Våra erfarna tekniker kan hjälpa er att hitta just den server som passar er verksamhet bäst.

Co-location

Co-location innebär att er befintliga hårdvara placeras i vår toppmoderna driftsmiljö. Vi ansvarar för fysisk bevakning och säkerhet, strömförsörjning, internetuppkoppling och kan erbjuda kringstjänster såsom backup, spamtvätt, mm. Allt utifrån era behov men alltid med säkerhet och stabilitet i fokus.

Mailwash

Oönskad e-post är idag ett stort problem för många företag och organisationer. Det finns betydligt viktigare saker att lägga tid på än att sortera spam. Mailwash är ett oerhört kraftigt spamfilter som effektivt ”tvättar” er e-post från spam och virus. Att ni sparar arbetstid och datorresurser samt ökar säkerheten, kan ni se som goda bieffekter.

Världens främsta spam- och virusskydd

Mailwash använder sig av teknik och utrustning från Ironport, vilka är världsledande inom spamfilter och virusskydd. Därmed undviks så gott som all oönskad e-post. Besök gärna www.ironport.com för mer information.

Enkelt att komma igång

Att tvätta er e-post via Mailwash kräver inga installationer av mjuk- eller hårdvara vilket gör det enkelt och prisvärt att komma igång. Tjänsten innebär att ert flöde av inkommande e-post leds via Crossnets Mailwash-servrar. Därmed behöver ni endast göra en ompekning av er inkommande e-post för att komma igång.

Tvättid dygnet runt, året om

Crossnets serverpark finns i en säker miljö. Serverparken är toppmodern och kritiska processer har god redundans. Stabil drift är grunden för vår verksamhet och därför något vi prioriterar. Alla processer övervakas och larm skickas till jourhavande tekniker om någon process skulle ha bekymmer. Sedan 1996 har vi jour dygnet runt.

Pris

Månadsavgift: 19 kr/e-postadress
Startavgift: 995 kr

Låt oss få berätta mer

Fyll i formuläret så ringer vi upp er för en genomgång av era behov  • Genom att klicka på "Skicka" accepterar du att information som du lämnar ifrån dig hanteras i enlighet med Crossnets integritetspolicy.
Promail Cloud Desktop Managering Webbutveckling för verksamheter med höga ambitioner Projektledning Filserver Online Backup Server hosting Streaming Office 365 GDPR