Smart och effektiv telefoni

Söker du en telefoni- och växeltjänst som förenklar ditt företags kommunikation utan att behöva krångla med växelhårdvara eller invecklade inställningar? I samarbete med Telavox har vi nu lösningen. Med tjänsten kan ni komma igång med en växel på några minuter. Modernt gränssnitt, app för telefon, pekplatta och dator, säker drift och användarsupport.

Vill du veta mer? Ta kontakt med oss

IT-arkitekt

Staffan Grön

Fördelar med Telefoni via Crossnet

Support på svenska via telefon och e-post Smidigt att komma igång Behåll ditt nummer Ring från mobil eller dator Skapa en växel på några minuter Chatta med kollegor Koppla samtal var du än befinner dig Telekonferenser Tillgängligt på alla plattformar Ingen investeringströskel

Funktioner i telefoni och växelsystem

Vi vill att ni ska kunna fokusera på passion, mål, personal och kunder istället för kommunikationspusslet. Därför har vi ersatt branschens långa inköpsprocesser, komplicerade integrationsprojekt och onödiga installationer med användarvänlighet och wow-känsla. Med en växel slipper dina kunder onödig kötid och får ett professionellt bemötande genom att de direkt hamnar i rätt kö. Vi gör avancerade växellösningar enkla. Så enkla att du kan bygga och administrera din växel själv. I telefonappen eller datorappen kan du koppla samtal, öppna och stänga växeln, chatta med kollegor, se vem som ringer även om kontakten inte är sparad. Det spelar ingen roll vilken plattform du jobbar från och är lika enkelt och synkat överallt. Det är enkelt att komma igång med ditt företags växel genom ett smidigt webbgränssnitt och tar bara några minuter. I Flow är alla abonnemang utbytta till licenser. Licenserna är inte bundna till en specifik person utan kan flyttas runt hur du vill. Det gör att du aldrig behöver tänka på att säga upp eller teckna nya telefonabonnemang. Administreringen sköter du enkelt själv via webben.

Ekonomi

- Skalbar lösning
- Ingen investeringströskel
- Allt på ett avtal
- Totalleverantör av telefoni
- Optimal kostnadskontroll

Funktion

- Användarvänliga tjänster
- Hög surfhastighet
- Behåll befintligt nummer
- Marknadens bästa mobilnät
- Licenser istället för abonnemang
- Masshantering

Service

- Redundant och säker lösning
- Alltid up 2 date
- All utveckling sker inhouse
- Fokus på kommunikation

Välj vilken licens som passar dig

Swipe

Free User0 kr per månad

Fixed User149 kr per månad

Mobile User299 kr per månad

Tillgänlig på alla plattformar
Chatt
Profilstatus
Telefonkonferens
Kalenderintegration
Lookup Se vem som ringer
Röstbrevlåda  
 
Fast telefoni  
 
Video  
 
Fria Samtal  
 
Fria SMS  
 
 
 
Mobil telefoni  
 
 
 

Låt oss få berätta mer

Fyll i formuläret så ringer vi upp er för en genomgång av era behov  • Genom att klicka på "Skicka" accepterar du att information som du lämnar ifrån dig hanteras i enlighet med Crossnets integritetspolicy.
Promail Cloud Desktop Managering Webbutveckling för verksamheter med höga ambitioner Projektledning Filserver Online Backup Server hosting Streaming Office 365 GDPR