Referenscase - Revideco och Cloud Desktop

Med fyra kontor, 60 konsulter, 50 programvaror och stort behov av flexibilitet har Revideco höga krav på lättillgänglig, stabil och säker IT-miljö. Cloud Desktop från Crossnet är därför en framtidssäker lösning för dem.

Se intervjun med Revidecos VD

Erik Emilsson, VD på Revideco, berättar om bolagets tillväxtresa, deras krav på IT och hur samarbetet med Crossnet stödjer dem i deras fortsatta tillväxt.

För att besöka Revidecos webbplats – gå till www.revideco.se

Tuffa krav på IT-miljön

Revideco är en revision- redovisning- och rådgivningsbyrå med ägarledda bolag och entreprenörsbolag som primära kundgrupper. Idag är de mer än 60 konsulter med fyra kontor från Skellefteå i norr till Göteborg i söder och med en uttalad strategi att låta medarbetarna arbeta när de vill, var de vill och med vilka mobila enheter de vill. Det ställer stora krav på IT-miljön som behöver vara flexibel och tillgänglig men samtidigt stabil och strömlinjeformad. Med mer än 60 användare och fler än 50 programvaror i samma miljö krävs det att det är enkelt att uppdatera programvaror och att det går snabbt att hjälpa nya användare in i miljön.

”Med Cloud Desktop kan vi arbeta var vi vill i både PC, Mac och mobila enheter”

Säkert med Cloud Desktop

Med Cloud Desktop går det snabbt att lägga till en användare och Crossnets supporttekniker hjälper nya användare igång. Det är enkelt att komma in i miljön och det är lätt att hitta och känna igen sig. Programvaror installeras och uppdateras centralt av Crossnet. All data lagras säkert och säkerhetskopieras i datahallar i Sverige. IT-miljön blir därmed inte ett hinder för Revidecos tillväxt utan bidrar istället till att snabbt involvera nya användare i verksamheten.

Standardiserad lösning anpassad efter Revidecos unika behov

  • 50 programvaror i en miljö
  • 60 användare
  • Åtkomst via PC, Mac, laptop och mobil
  • Totalskydd mot malwares så som ”Crypt0l0cker” mfl
  • Optimerade inloggningstider
  • Säker datalagring och backup i Sverige
  • Support på plats av Crossnets tekniker
  • Support via mail och telefon av Crossnets tekniker
  • Optimering av nätverk och brandväggar på kontoren

”Vi har en IT-miljö som är flexibel, stabil och pålitlig, därför kan jag rekommendera Cloud Desktop”

Revideco har valt en driven IT-partner

För ett antal år sedan valde Revideco Crossnet som sin IT-partner. Crossnet agerar idag som Revidecos IT-avdelning med ansvar för IT-miljön i molnet och den lokala IT-driften med nätverk, brandväggar och datorer. Crossnet finns tillgängliga både på plats på kontoren samt via telefon och e-post. När utmaningar och önskningar uppstår upplever Revideco att Crossnet lyssnar, jobbar långsiktigt och skapar ett fungerande IT-system. Det är viktigt att ha en medspelare att diskutera lösningar med och gemensamt hitta den bästa. Det tycker Revideco att Crossnet uppfyller som IT-leverantör och de upplever att Crossnet är en medspelare i deras lag.

Erik Emilsson rekommenderar gärna Crossnet till bolag som liknar Revideco, till företag som vill växa, behöver vara flexibla men samtidigt värdesätter en säker IT-miljö: “När man vill ha en lyhörd samarbetspartner, en medspelare i sin IT-miljö, då tycker jag att jag kan rekommendera Crossnet”.

”Crossnet visar stort intresse för att IT-miljön ska stötta oss i vår tillväxt”

Kontakta oss för att veta mer om Cloud Desktop

Fyll i formuläret nedan eller ring oss på 08-50 30 45 10 för ett samtal om hur vi på Crossnet kan hjälpa er med en säker, skalbar och kostnadseffektiv IT-miljö.  • Genom att klicka på "Skicka" accepterar du att information som du lämnar ifrån dig hanteras i enlighet med Crossnets integritetspolicy.