Fullstacksutvecklare - “The sky is the limit”

Är du fullstackutvecklare och söker nya utmaningar med oanade möjligheter? Kom och jobba med oss och skapa framtidens IT-lösningar med fokus på människors och företags utmaningar.

Vilka är vi?

Vi är ett svenskt IT-företag med huvudkontor i Stockholm som vill se dig utvecklas med härliga kollegor i en inspirerande miljö där det är högt till tak. Vi tror på nära relationer med våra kunder och samarbetspartners för att kunna erbjuda de bästa IT-lösningarna.

Relationer framför allt

Vi är oerhört stolta över vår personal. Tillsammans är vi ett starkt team som har riktigt roligt tillsammans och som älskar att hjälpa våra kunder. Humankapitalet är vår största konkurrensfördel och vi är därför oerhört noggranna med att rekrytera rätt personal och att utmana våra medarbetare till att hela tiden utvecklas i sina ansvarsområden.

Om rollen

Den här rollen innebär att du kommer att ingå i vårt affärsområde ”CrossnetApplication Solutions”. Som fullstackutvecklare kommer du att få ingå i uppdrag med krav på en generell systemtutvecklarförmåga. Det ställer stora krav på din förmåga att ta dig an utmaningar som kan vara en kombination av problemlösning, utredningar, kravhantering, testprocesser, programmering mm. Vi jobbar i de flesta teknik-stackarna och i många fall med tjänsterorienterad arkitektur.

Du bör ha:

  • Eftergymnasial utbildning inom systemutveckling, datavetenskap eller annan likvärdig utbildning.
  • Erfarenhet av fullstackutveckling inom webb.
  • Erfarenhet av utveckling med frontend-ramverk som React, Vue eller Angular.
  • Erfarenhet av utveckling med backend-ramverk som NextJS eller NuxtJS.
  • God förståelse av syftet med och användandet av ett CMS (Content Management System).
  • Kunskap inom vanligt förekommande förfaranden så som git och testning.
  • Engelska i tal och skrift alt. svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande:

Kunskaper inom programmering i C#,.NET, CSS, Java är meriterande

Vem söker vi?

Vi söker dig som gillar människor, teknik och utmaningen att alltid försöka förstå kundens behov så att vi kan bygga och leverera lösningar som verkligen hjälper. Som person är du en ansvarstagande och ödmjuk lagspelare som med ett stort mått nyfikenhet både lär av andra och delar med dig av kunskaper. Att bemöta kunder och kollegor på ett vänligt och professionelltsätt är en självklarhet.

Dessa egenskaper speglar vår värdegrund som består av tre grundpelare:

DET ÄR VIKTIGT FÖR OSS ATT BYGGA GODA RELATIONER
Vi jobbar som ett team och verkar för långsiktighet i alla relationer. Vi gör det prestigelöst och rakt på sak med ett öppet sinne.

DET ÄR VIKTIGT FÖR OSS ATT ALLTID VARA TROVÄRDIGA
Vi håller våra löften och låter ärlighet, kunskap och professionalitet vara grunden i allt vi gör.

DET ÄR VIKTIGT FÖR OSS ATT ALDRIG SLÅ SIG TILL RO
Vi nöjer oss aldrig utan söker alltid förbättring och utveckling. Därför ser vi till att vara snabbrörliga och lutar oss med engagemang mot nya utmaningar.

Vi är övertygade om att en inkluderande och diversifierad arbetsplats ger bäst förutsättningar att möta våra kunders behov. Vi strävar efter att spegla samhällets mångfald och därför välkomnar vi verkligen ALLA som känner igen sig i vår värdegrund.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du en arbetsplats där DU får utrymme att växa och utvecklas. Vi erbjuderkompetensutveckling som du själv är med och påverkar och du har alltid tillgång till företagets samlade kunskapsbas som stöd i ditt arbete.  Din närmaste chef kommer att stötta dig genom frekventa 1:1-samtal där ni stämmer av läget.

För oss är gemenskap, teamkänsla och sammanhållning viktigt. Förutom att vi har väldigt roligt tillsammans på jobbet så ordnar vi också sociala aktiviteter utanför arbetstid för de som kan och vill.

Vi vet att en trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa är en förutsättning för att du ska må bra och nå din fulla potential. Vi erbjuder därför en härlig kontorsmiljö med utsikt över Stockholms takåsar, bra förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, tjänstepensionsavtal och försäkring.

Om tjänsten

Ort: Stockholm
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan till jobb@crossnet.se.
Urval sker löpande, så hör av dig redan idag!