Hemsida för kyrkor

Komplett hemsida inkl design, utbildning och anpassade funktioner för kyrkor.

Vill du veta mer? Ta kontakt med oss

Säljavdelningen

1

Färdig design

Responsiv, tilltalande och modern, fungerar i alla enheter.

2

Enkel administration

Anpassa menyer, innehåll, färg och typsnitt efter era behov. Snabb och enkel löpande uppdatering.

3

Allt ingår

Församlingens Webbplats inkluderar webbhotell, utbildning, instruktionsfilmer och löpande utveckling.

Tre prisvärda alternativ

Välj vad som passar er kyrka bäst.

Swipe

Bas

Standard

Premium

Snabb leverans Så snart er beställning är lagd kan ni inom kort lägga in innehåll på er webbplats.
Webbhotell Crossnets Webbhotell Standard ingår, f n: 10 GB lagringsutrymme, 10 e-postkonton och 100 GB datatrafik/månad.
Instruktionsfilmer Pedagogiska instruktionsfilmer som förklarar varje funktion på hemsidan.
Modern och stilren design Komplett och färdig design. Ni kan själva anpassa färger och typsnitt till er profil och utifrån era önskemål.
Responsiv design Församlingens Webbplats är helt responsiv, vilket gör att din kyrkas hemsida fungerar klockrent på både mobiler, surfplattor och datorer.
Sökoptimerad av Pineberry Tillsammans med sökmotorexperter på Pineberry har vi byggt Församlingens Webbplats på ett sätt som gör att sökmotorer, exempelvis Google, lätt kan få den info som behövs för att värdera och ranka webbplatsens innehåll på ett bra sätt. På så sätt är grunden lagd för att ni genom bra texter och innehåll ska kunna synas när människor söker i Google.
Kalenderfunktion Lättadmistrerad kalender där besökare kan välja vecko- och månadsvy för enkel visning av alla händelser.
Podcast Publicera era predikningar i ljudformat för enkel lyssning online och prenumeration via Crossnet.se's funktion Söndag hela veckan (www.söndaghelaveckan.se).
Kontaktformulär Ger möjlighet att lägga upp olika kontaktområden. Alla kontakthändelser sparas i admin och en mailnotifikation skickas till ansvarig för kontaktområdet.
Dagens bibelord Nytt bibelord varje dag via prenumeration från Bibeln.se.
Nyhetsfunktion Enkel hantering av nyheter med RSS-flöde för prenumeration.  
 
Bannerfunktion Skapa egna grafiska element och exponera särskilda erbjudanden kraftfullt och enkelt. Banners är länkbara och tidsstyrda.  
 
Bildspel på startsida Bildspel med mjuk övergång mellan bilder, möjlighet att även lägga in text samt länka bilder.  
 
Förbönsformulär Besökare kan enkelt posta att de önskar förbön. Böneämnet skickas till en förebedjare.  
 
Medarbetarpresentation Presentation av medarbetare med möjlighet till bild, kontaktuppgifter och gruppering i olika ansvarsområden/uppdrag.  
 
Vittnesbördfunktion Presentera personliga berättelser om vad Gud har gjort.  
 
Sökfunktion Möjlighet att koppla Googles söktjänst att söka på er webbplats publika innehåll och publicera sökresultat på er webbplats. Denna funktion kräver att ni har ett Google Search-konto, något vi kan hjälpa er med.  
 
Aktivitetshantering Kraftfull presentation av aktiviteter med koppling till kalendern, varje aktivitet kan ges en kontaktperson, med mera.  
 
 
 
Resurs- och lokalbokning Registrera era olika lokaler samt resurser som t ex projektor och boka sedan in de tillfällen då de används för att få en bra överblick för administratörer.  
 
 
 
Blogg Posta blogginlägg med möjlighet till kommentarer samt stöd för RSS. Möjlighet att koppla bildspel, filmer och relaterade filer till en bloggpost samt att gruppera i kategorier.  
 
 
 
Bildspel Kan kopplas till olika innehåll på webbplatsen – möjlighet att koppla bildspel till exempelvis nyheter och kalenderhändelser.  
 
 
 
Bild-/videoarkiv Möjlighet att lägga upp bilder/filmer i ett galleri, filmer kan enkelt kopplas från Youtube, Vimeo eller Crossnets streamingtjänst.  
 
 
 
Livespelare För att kunna visa video/spela ljud live på webbplatsen (streamingtjänst ingår ej men kan köpas till).  
 
 
 
Anmälningsfunktion Gör det möjligt för besökare att anmäla sig till olika händelser direkt på hemsidan, ger en mycket smidig hantering av alla anmälningar.  
 
 
 
Ge gåva via kort Gåvoformulär på er hemsida, med koppling till PayPal.  
 
 
 
Språkstöd Gör det möjligt att ha er hemsida på flera olika språk. Ni kan lägga upp obegränsat antal språk och ha olika mycket information på respektive språkversion. Besökaren kan enkelt välja vilket språk man önskar att hemsidan ska visas i.  
 
 
 
Inloggningsskyddade sidor Gör det möjligt att lägga information bakom inloggning. Endast de användare ni ger behörighet kan accessa informationen som kan bestå av texter, bilder, filer, etc.  
 
 
 
 
 

Låt oss få berätta mer

Fyll i formuläret så ringer vi upp er!Office 365 Cloud Desktop Filserver Online Backup Promail Streaming Server hosting Managering Webbutveckling Projektledning